Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 04.12.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

Cash expert

Cash expert uvjeti i ponuda

Ako se pitate tko je Cash expert onda morate znati kako je riječ o nebankarskoj instituciji koja ima sjedište van Hrvatske, točnije u Barceloni. Institucija je specijalizirana za davanje digitalnih financijskih usluga. Preko njihove web stranice ili dostupne mobilne aplikacije možete u samo nekoliko klikova i minuta vremena podići brzi online kredit u vrijednosti do 4000 EUR.

Riječ je o firmi koja uspješno posluje dugi niz godina u financijskom sektoru, a njihovo uspješno poslovanje možete primijetiti po pozitivnim online recenzijama. Za ostvarivanje i dobivanje novca preko Cash expert-a ne morate odlaziti u njihove poslovnice i čekati u redu, već sve možete jednostavno i brzo obaviti preko interneta na sasvim siguran način.

Navedena tvrtka u svojoj ponudi ima zajmove od 75 EUR do 4000 EUR, s rokovima otplate do 18 mjeseci. Posuđeni zajmovi se mogu iskoristiti za bilo što, što znači da nema propitkivanja o njihovoj namjeni. Za dobivanje brzih zajmova potrebno je: Priložiti traženu dokumentaciju, fotografiju lica pored osobne iskaznice, karticu tekućeg računa gdje se jasno vidi IBAN, zadnje platne liste kao dokaz o mjesečnom prihodu.

Cash expert prijava

Uvjeti koje morate ispunjavati za odobrenje su sljedeći: morate biti punoljetni i morate imati redovite mjesečne prihode koje možete dokazati. Isto tako morate imati i funkcionalni kontakt broj kao i mail adresu. Postupak prijave za brzi zajam preko Cash expert-a je veoma jednostavan. Prvi korak je donošenje odluke o tome koliki iznos zajma želite i na koji rok otplate.

Drugi korak je posjetiti početnu stranicu Cash expert-a i preko kreditnog kalkulatora odrediti željeni iznos i trajanje roka otplate. Ovdje vam se automatski prikazuju svi troškovi zajma, kao i troškovi pristojbe i svaka rata. Treći korak je klik na “Zatraži zajam” i izrada korisničkog računa. Kliknete na “Registriraj se” i automatski dobivate verifikacijski mail koji sadrži link koji morate kliknuti.

Četvrti korak je ispunjavanje online obrasca, točnije prijave. Ovdje ostavljate svoje osobne podatke. U ovaj korak bi ubrojali i prilaganje tražene dokumentacije. Peti i zadnji korak je slanje ponude zajmodavcu koji će vam se povratno javiti u što kraćem roku s odobrenjem ili odbijenicom. Pri odobrenju novac sjeda na vaš račun već istog dana.

Cash expert prednosti i nedostaci

Znamo kako svaki online zajmodavac ima svojih prednosti i nedostataka. Prednosti i nedostaci se gledaju prema online recenzijama klijenata, što može biti najbolja ili najgora reklama. Koje su Cash expert prednosti? Uvjeti za prijavu su svedeni na minimum, isplata se vrši odmah po procesu odobrenja – što znači u roku od nekoliko minuta, troškovi su jasno naglašeni i poslovanje između vas i zajmodavca je transparentno, nema skrivenih naknada ili malih slova, prijava i odobrenje se radi isključivo online, možete posuditi i do 4000 EUR.

Koji su Cash expert nedostaci? Same pristojbe ili kamate mogu biti izrazito visoke, u slučaju kašnjenja s otplatom platit ćete velike kazne, postoje jednostavniji zajmodavci, zajmodavac ne odobrava veće svote novaca novim korisnicima, zajmodavac također naplaćuje obradu uzetog kredita. Zašto se na kraju odlučiti za navedenog zajmodavca? Brojne recenzije zadovoljnih klijenata vam svakako mogu biti dobar odgovor na navedeno pitanje. Ukoliko vam je ovo prvi put da razmatrate uzimanje online kredita ili zajma, tada bi vam preporučili da to učinite kod domaćeg zajmodavca koji ima blaža pravila oko rokova otplate.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan