Krediti - online brzi kredit



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:45
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane

Izvadite se iz blokade, krediti za blokirane

Teška su vremena, teško se živi. Ljudi preko noći završavaju u ovrhama, a firme u blokadama. Svi koji su barem kratko vrijeme bili u blokadi znaju da se od minimuma sa zaštićenog računa ne može živjeti, a kamo li prehranjivati obitelj. Znate da vam banke neće dati kredit dok ste u blokadi, ali ipak ima načina, izvadite se iz blokade, krediti za blokirane vraćaju vaše dugove i deblokiraju vaš tekući račun odmah, a posuđeno vraćate na rate.

Deblokadom svog tekućeg računa opet vraćate svoju kreditnu sposobnost, dobivate cijelu plaću i ponovo živite pristojno. Krediti za blokirane se ne dijele u bankama, njih zatražite u nebankarskim kreditnim kućama i kod ovlaštenih privatnih zajmodavaca. Da vam se ne bi skupila gomila novih neplaćenih računa, jer ste u blokadi, učinite hitno ono što će prekinuti spiralu dužničkog ropstva. Zatražite kredit za blokirane odmah, zatvorite dugove odjedanput i nastavite plaćati račune ažurno i redovno, izbavite se od propasti.

Krediti za blokirane su jedini put do cjelovite plaće

Mnogi građani i s cijelim plaćama i stalnim poslom jedva spajaju kraj s krajem, a kada jedanput pokleknu pod ovrhama, kao da sve krene nizbrdo. Mnogi blokirani građani rade i po dva posla, ali od toga su samo u još većem stresu, umorni i ogorčeni na kraju shvate da krediti za blokirane su jedini put do cjelovite plaće, jer samo iz kredita je moguće podmiriti cijeli dug, deblokirati tekući račun i opet dobivati cijelu plaću.

Krediti za blokirane su posebna kreditna linija, kreirana za potrebe onih građana koji na nijedan drugi način ne mogu doći do većih sredstava, a žele ponovo sami raspolagati svojim zarađenim novcem, a ne da im država, fina i razno-razne agencije drže ruke u njihovom džepu, masno zaračunavajući redovne i zatezne kamate, kao i cijene svojih usluga. Nijedna agencija ne bi otkupila dugove građana da im se to ne isplati. Njima je to posao i to vrlo unosan posao, a plaćaju građani.

Dugovi vode u blokadu iz nje vas izvode krediti za blokirane

Jedini lijek za sve vrste dugovanja je svjež novac, do kojeg u bankama ne možete ako ste već u blokadi. Da, nakupljeni dugovi vode u blokadu iz nje vas izvode krediti za blokirane, koje možete tražiti i brzo dobiti bez birokratskog kompliciranja u nebankarskim kreditnim kućama i kod ovlaštenih privatnih pozajmljivača. Nema papirologije, ovjera, provjera žigova, ako ste blokirani ni ne možete pribaviti kreditnu dokumentaciju, zato je ova kreditna linija i osmišljena bez papirologije.

Na službenim web stranicama nebankarskih kreditnih kuća se detaljno informirajte pod kojim uvjetima se odobravaju krediti za blokirane i zatražite svoj kredit odmah. Možete dobiti kredit na redovna primanja na vašem zaštićenom računu kojima možete pribrojiti i ostala primanja, ako ih imate, kako bi uvećali svoju kreditnu sposobnost. U ostala primanja spadaju dječji dodaci, najamnine, honorari, isplate po ugovoru o djelu, rente ili neke druge vrste primanja. Uvećana kreditna sposobnost vam omogućava veći iznos kredita i bolja rješenja.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan