Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Brzi krediti

Brzi krediti preko interneta

Pitate se što su brzi krediti preko interneta? Riječ je o kreditima manjih iznosa koji dolaze s nešto kraćim rokovima otplate. Mnogima služe kao spas u iznenadnim situacijama kada je potreban hitan novac. Koji su najbolji brzi krediti? Najbolji krediti ovakve vrste ne dolaze s kamatama ili naknadama. Oni su tako dostupni samo na određene iznose, kao i rokove otplate. Naravno, ukoliko vam ne odgovaraju kratki rokovi otplate, uvijek možete odabrati one koji nude dulji rok. Kod odabira ovakvih kredita uvijek je bitno odabrati nižu kamatnu stopu.

Kako se ostvaruju brzi online krediti? Brzi online krediti se mogu ostvariti u samo 3 osnovna koraka. Prvo morate odraditi pretragu i usporedbu ponuda na kreditnom tržištu. Ovo možete napraviti sami ili uz pomoć specijaliziranih web stranica. Naš savjet je da pretragu vršite preko specijaliziranih web stranica koje će vam automatski ponuditi najbolju ponudu na tržištu. Kada pronađete odgovarajuću ponudu, dovoljno je kliknuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web stranicu zajmodavca. Na web stranici zajmodavca popunjavate zahtjev za brzim kreditom i odobrenje možete dobiti već za samo nekoliko minuta.

Brzi krediti i njihovi kriteriji

I dok se većina grozi ovakvog načina posuđivanja novaca, istina je da je većina klijenata koji su uzeli brzi kredit imali dobro iskustvo. Kako bi ostvarili dobro iskustvo potrebno je da ispunjavate odgovarajuće uvjete koje online zajmodavac traži od vas. Brzi krediti itekako mogu biti vrlo povoljni i isplativi ako dužnik ispunjava uvjete zajmodavca. Istina je da se pri posuđivanju online novca mora ispuniti samo obrazac i priložiti minimalno papirologije, ali ono ne garantira da će doći do odobrenja.

Ako si želite povećati šanse za odobrenje online kredita, važno je da ispunjavate neke od najčešćih uvjeta koje zajmodavac nalaže. Kakva vam je kreditna povijest? I dok možda mislite da ćete imati problema s podizanjem online kredita jer već imate nekoliko kredita i niste najuredniji platiša, istina je da se ne morate bojat. Online zajmodavce ne zanima vaša kreditna povijest, točnije oni as neće tražiti nikakvu dokumentaciju o vašim dugovima. Da li ste stariji od 24 godine?

Ukoliko ste mlađi od 24 godine tada vam se često nude krediti s većim kamatnim stopama jer se pretpostavlja da nemate redovite mjesečne prihode. Ako ste stariji od 24 godine i imate redovite prihode, tada je vaš pronalazak odgovarajućeg kredita nešto jednostavniji. Imate li redovite prihode? Redoviti prihodi su ključni za dobivanje brzih kredita. I dok će vas banka tražiti određeni iznos plaće, kod online zajmodavaca ovo nije slučaj. Brzi krediti i njihovi uvjeti se mogu razlikovati od zajmodavca do zajmodavca.

Brzi krediti i prijavljivanje za brzi kredit

Razmatrate uzeti brzi kredi a ne znate od kuda bi krenuli? Prvi korak je odabir najboljeg brzog kredita po vašoj mjeri. Odluku je najbolje donijeti na osnovu iznosa kredita, prema roku otplate i prema kamatnoj stopi. Navedenu odluku morate donijeti sami, ali vam u njoj mogu pomoći specijalizirane web stranice za pretragu kredita koje će vam jasno prikazati prednosti svakog kredita. Nakon što ste odabrali najbolji kredit za vas, dovoljno je kliknuti na “Posudi sada” i možete započeti s procesom svoje online prijave.

Proces prijave za online kredit se sastoji od unašanja osnovnih podataka i prilaganja osnovne dokumentacije poput preslike osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista. Nakon što ste prema zahtjevima online zajmodavca napravili sve što se od vas tražilo, za kraj šaljete svoju ponudu i čekate na odgovor. Brzi krediti se poput normalnih kredita mogu odbiti i odobriti, što će uvelike ovisiti o vašem popunjenom zahtjevu. Za što mogu koristiti brzi kredit? Brzi krediti se mogu koristiti za bilo što, što znači da izbjegavate neugodno pitanje na što planirate potrošiti posuđeni novac. Vaš brzi kredit možete potrošiti na vraćanje dugova, na preuređenje, na kupnju automobila, na putovanje, na bilo što!

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan