Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:38
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikrokrediti

Mikrokrediti

Mikrokrediti – brzo rješenje u kriznim situacijama

Mikrokrediti su jedno od najpovoljnijih načina kako da dođete do novca kada se nađete u nezgodnoj situaciji gdje nemate vremena za čekanje, a pod hitno vam je potreban novac. Uz pomoć kreditne kuće, moći ćete za samo nekoliko minuta dobiti svoj mikrokredit i pobrinuti se za sve vaše financijske probleme koje trenutno imate. Krediti mogu biti ponekad zbunjujući, posebice zato što na današnjem financijskom tržištu možete pronaći razne kredite koje nude razne financijske institucije. Također, svaki od njih se reklamira kao najbolji i najpovoljniji, te više ne znate koji je kredit najbolji za vas. Mikrokrediti su vam jedno od najjednostavnijih načina za dolazak do novca kada je to vama najpotrebnije. Oni su idealni kada trebate novac odmah i sada bez da morate pritom gubiti vremena, energije i živaca. Veoma su efikasni te s njima možete bilo koje troškove, te su također dostupni za cjelokupno građanstvo neovisno o tome koliko su vaša primanja.

Mikrokrediti – bez jamca i puno papirologije

Kredite možete kod svake financijske institucije pronaći, no ne nudi vam svaki najbolji kredit te ujedno nije kod svih isti proces ugovaranja kredita. Primjerice, kod klasične banke je opće poznato da kod njih ugovaranje bilo kojeg kredita možete potrajati tjednima, te pritom ostale obveze koje morate obaviti kako bi uopće i razmotrili vaš zahtjev za kreditom. Također, morate ispunjavati određene uvjete kod banke kao što su to da morate imati dobar kredibilitet, čistu kreditnu povijest, ugovor na neodređeno i dobru plaću. Zbog toga su mikrokrediti kod kreditne kuće puno bolja opcija jer kod kreditne kuće nema takvih strogih kriterija te je sam proces ugovaranja kredita puno jednostavniji i brži. Ujedno, cijeli proces ugovaranja se odvija online te ne morate trošiti svoje vrijeme i novac na odlazak do banke. Mikrokrediti su nenamjenski krediti te se oni mogu u bilo koje svrhe iskoristiti, i to bez da morate o tome djelatnika kreditne kuće obavijestiti!

Mikrokrediti -brzo odobrenje i isplata novca već isti dan

Zahvaljujući internetu, danas možete skoro sve obaviti iz udobnosti svojega doma, bez da morate se pomaknuti i centimetar. Tako su sada i mikrokrediti dostupni nadohvat ruke, te ih možete u bilo koje doba dana ili noći zatražiti, kada god vam se pojavi potreba za time. Više ne morate razmišljati o tome kako ćete riješiti režije ili kako ćete otići na godišnji odmor, jer vam sada mikrokrediti mogu pomoći u rješavanju svih vaš problema i potreba! U svega par minuta možete kreditnoj kući poslati svoj zahtjev za mikrokredit. Sve što trebate učiniti je samo ispuniti kratki obrazac za slanje zahtjeva, te im uz ispunjeni obrazac priložiti preslike vaše važeće osobne iskaznice i kartice od vašega tekućeg računa. To vam je to! Čim oni zaprime vaš zahtjev, odmah započinju s procesom obrade. Već za manje od 15 minuta možete očekivati odobrenje i isplatu novca na vaš tekući račun, te novac možete odmah krenuti i koristiti!

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan