Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:38
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Brzi zajam

Dostupno za svaku situaciju kada trebate brzi zajam

Našli ste rabljeni auto baš po mjeri vaših potreba, malo vožen, dobro održavan i šteta je propustiti tako povoljnu priliku, ali nemate dovoljno novaca. Prijatelji su vas pozvali na ljetovanje koje i niste planirali baš zbog novaca, besplatan smještaj se ipak ne odbija, idite na godišnji i odmorite se. Koristite dostupno za svaku situaciju kada trebate brzi zajam, bilo da sprječavate ovrhu, zatvarate minuse po računu ili kreditnim karticama ili samo želite iskoristiti povoljnu kupnju.

Brzi zajam je manja ili veća kratkoročna posudba gotovine u situacijama kada drugačije ne možete riješiti ono što želite riješiti. Situacije su kod svakog korisnika zajma različita, ali je hitnja i potreba za određenom sumom novca uvijek ista. Riječ je uvijek o hitnim potrebama, nikada o luksuzu, a nebankarske kreditne kuće dobro znaju da čovjek u nevolji već ima dovoljno problema, pa liniju povoljnih zajmova daju po jednostavnoj i brzoj kreditnoj proceduri sa isplatom odmah po odobrenju zajma.

Brzi zajam mogu dobiti svi punoljetni građani

Sve što trebate za ovakve brze posudbe novca je osobna iskaznica i bankovna kartica aktivnog tekućeg računa. Tako, bez birokratskog kompliciranja i papirologije brzi zajam mogu dobiti svi punoljetni građani od 18 – 70 godina, što obuhvaća studente, zaposlene za stalno, zaposlene na određeno vrijeme, sezonce, honorarce, oni koji rade na ugovor o djelu, poljoprivrednike i umirovljenike. Svaki čovjek u nevolji zaslužuje pomoć i novu priliku da svoju egzistenciju postavi na zdrave noge.

Brzi zajam je mnogima pomogao da krenu dalje kada su ih nemilosrdne životne okolnosti bacile na koljena. I da, svakom se takve nevolje mogu dogoditi i svačija priča je drugačija, samo što oni koji se posluže brzim zajmom da riješe problem, imaju priču sa happyendom. Nedostatak novca uvijek stvara snažne frustracije, akutni stres i djeluje ne samo na kvalitetu života, nego i na ljudsko zdravlje. Izbaviti se iz financijskih briga vam vraća dostojanstven i kvalitetan život i čuva vaše zdravlje.

Brzi zajam i za lijepe i sretne trenutke

Dobili ste dijete, spremate krstitke, veselite se, ali i brinete, jer ne znate kako ćete dostojno počastiti obitelj i prijatelje, Nasreću, brzi zajam i za lijepe i sretne trenutke rješava vašu tjeskobu, a vaša beba od gostiju možda dobije više novca (svi bebama daruju kuverte) nego što se morate zadužiti, pa na kraju sve lijepo ispadne. Isto proživljavaju i roditelji prvopričesnika, krizmanika, diplomaca čiju promociju treba lijepo i bez javnog sramoćenja (nitko ne treba znati da ste u besparici) proslaviti.

Brzi zajam pomaže i kada iznenada ženite sina jedinca ili udajete kćer jedinicu ili ste pozvani za vjenčanog kuma ili kumu. Kao i krsni ili firmani kumovi, svojim darovima morate motivirati ostale uzvanike u darivanju, jer osnovna zadaća kumova je da postave ljestvicu nadmetanja u darivanju na pristojnu visinu. Kumstvo je čast i obveza i kumovi se moraju pokazati i dokazati da su dostojni ukazane časti, a to je bez novca nemoguće.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan