Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.06.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti u banci

Gotovinski krediti su prema definiciji nenamjenski krediti koje razne banke odobravaju svojim klijentima kako bi riješili svoje probleme s likvidnošću. Klijent, točnije korisnik navedenog kredita može slobodno raspolagati s njegovim sredstvima, što znači da ga može iskoristiti za bilo koju namjenu. Banke kod ovakvih kredita traže instrument osiguranja. Navedeni instrumenti osiguranja se određuju prema vrsti kao i samome iznosu kredita. Za što služe instrumenti osiguranja?

Banka se uz pomoć navedenih instrumenta štiti u slučaju da klijent više nema mogućnosti kod otplate kredita. Najčešći instrumenti kod osiguranja za kredit su: Zadužnica, jamac ili sudužnik, polica životnog osiguranja klijenta, Polica osiguranja otplate kredita, i depozit. Koje je uvjete potrebno ispunjavati za dobivanje gotovinskog kredita u bankama? Svaka banka traži kreditnu sposobnost od svojeg klijenta. Isto tako, same banke zadržavaju svoje diskrecijsko pravo na ne odobravanje kredita.

Navedeni gotovinski krediti u bankama se odobravaju sljedećim osobama: Osobama koje imaju redovita mjesečna primanja, osobe koje su uredne u otplati postojećih obveza ukoliko su one prisutne, iznos kredita koji klijent želi podići je određen anuitetom – točnije iznosom koji je neopterećen mjesečnim primanjima, osobama koje imaju jamce ili sudužnike koji mogu povećati kreditnu sposobnost.

Gotovinski krediti preko kreditnih agencija

I dok su banke oduvijek bile i zauvijek će biti prvi izbor mnogima, važno je naglasiti kako one nisu jedina opcija kako doći do potrebnog novca. Gotovinski krediti su također dio ponude mnogih kreditnih agencija, točnije online zajmodavaca koji na jednostavniji i brži način nude usluge financiranja. Gotovinski krediti kod online zajmodavaca pripadaju u grupu brzih kredita koji ne zahtijevaju definiciju namjene kod podnošenja zahtjeva, što znači da se oni također mogu koristiti za bilo što.

Koje uvjete morate ispunjavati za odobrenje brzog gotovinskog kredita? Ako se prijavljujete za brzi kredit online, uvjeti koje ćete morati ispuniti su minimalni. Dovoljno je imati osobnu iskaznicu i bankovni/tekući račun. Jedini uvjet koji morate ispunjavati je da ste punoljetni i da imate redovita mjesečna primanja. Isplaćuju li se ovakvi krediti brzo? Brzi online gotovinski kredit može sjesti na vaš račun istog dana u svega 15 minuta nakon odobrenja.

Kako se prijaviti za brzi gotovinski kredit? Pretragu je najbolje napraviti preko specijaliziranih web stranica za usporedbu kredita. Nakon pronalaska kredita dovoljno je samo kliknuti na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na internet stranicu zajmodavca. Na samoj stranici će vas dočekati informacije o prijavi, i već za 15 minuta možete ostvariti isplatu.

Koji su gotovinski krediti najisplativiji?

Ako ne znate kako odabrati gotovinski kredit i od kuda započeti, tada je možda najbolje da svoju pretragu napravite preko raznih specijaliziranih web stranica koje se bave potražnjom najboljih bankovnih i online kredita na tržištu. Na ovakvim stranicama je dovoljno da odaberete kakva vrsta kredita vas zanima, traženi iznos kredita i valuta, vremenski rok otplate. Možete također i birati filtere gdje sve želite potražiti gotovinski kredit kao i vrstu kamatne stope koja vas zanima.

Ovakvom jednostavnom pretragom si štedite vrijeme i živce, i na kraju zaista pronalazite najbolju ponudu za sebe. Gotovinski krediti su bili i ostali najtraženiji krediti, jer riječ je o jedinom kreditu koji nema jasno definiranu namjenu, točnije može se koristiti za bilo što. Gdje je najisplativije uzeti gotovinski kredit? Gotovinski krediti će se razlikovati od jedne financijske institucije do druge.

Navedeni kredit će u banci od vas tražiti određene stroge uvijete koje morate ispunjavati, dok će online zajmodavci imati blaže uvjete i lakši pristup novcu. Važno je naglasiti da je samu odluku najbolje donijeti na temelju vaših želja i mogućnosti, jer svaka financijska institucija ima svojih prednosti i mana. Ako ste kreditno sposobni tada je banka vaš najbolji izbor, ako vam je s druge strane hitno potreban novac – tada su online zajmodavci vaš odgovor.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan