Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton usluge

Aton usluge

Aton usluge ponuda kredita

Aton usluge je financijska tvrtka koja se sastoji od tima financijskih stručnjaka koji vam mogu pomoći da riješite svoje financijsko pitanje. Navedena tvrtka surađuje s vodećim Hrvatskim bankama, što omogućuje izradu najpovoljnijih kredita, zajmova te pozajmica. Koje vrste kredita nudi Aton usluge? Navedena tvrtka slovi kao najpovoljniji zajmodavac u cijeloj Hrvatskoj. U nastavku vam donosimo najtraženije i najpoznatije vrste kredita koje Aton nudi svojim klijentima.

Ako vam je potreban kredit u što kraćem roku, onda vas zanima brzi kredit. Brzo krediti se mogu opisati kako nenamjenski gotovinski krediti, što znači da svoj novac možete potrošiti na bilo što. Aton nudi nekoliko različitih vrsta brzih online kredita: Kredit u iznosu do 100 000 EUR, kredit bez jamaca kao i sudužnika, kredit uz povoljnu i nisku kamatnu stopu i još manjih kredita koji dolaze s manjim iznosima.

U ponudi pronalazimo i gotovinski kredit u eurima do 29000 EUR, kojeg krasi rok otplate od 10 godina i kamatna stopa od svega 6,47%. Gotovinski kredit u eurima, do 30.000 eura isto na 10 godina otplate s kamatnom stopom do 6,19%. Naravno, postoji i ponuda nenamjenskih kredita: Mini/manji nenamjenski kredit u svoti do 4500 EUR, Cash back kredit do 15.000 eura uz kamatnu od 8% i gotovinski kredit za mlade do 25.000 eura na 10 godina s kamatnom stopom od 8,75%.

Troškovi podizanja Aton usluge kredita

Sami troškovi vezani za podizanje kredita će ovisiti o nekoliko različitih čimbenika: Vrsti kredita (Brzi, gotovinski ili nenamjenski), iznos novaca, rok otplate. Ukoliko želite najtočniji izračun vezan za sve troškove kreditiranja, tada vam preporučujemo da se obratite stručnom Aton timu koji će rado odgovoriti na sve vaše upite. Kada dobivam novac na svoj račun? Navedeno pitanje također ovisi o vrsti kredita kojeg ste uzeli.

Brzi krediti se realiziraju u roku od 48 sati i ne plaćaju se troškovi obrade. Brzi gotovinski krediti s fiksnom kamatnom stopom se mogu ostvariti unutar 36 sati. Kako izgleda proces prijave za Aton usluge kredit? Sami proces prijave je veoma jednostavan i brz. Potrebno je samo posjetiti web stranicu zajmodavca, ispuniti online formular koji se nalazi na stranici, i zatim vas se dalje kontaktira za daljnje upute.

Ako ne želite puno čekati i ako ne želite imati problema sa papirologijom, tada su Aton usluge savršena opcija za vas. Da li svatko može ostvariti zajam? Odgovor je da ukoliko ispunjavate uvjete koje Aton traži od vas. Zajam možete dobiti bez obzira da li već imate neka zaduženja ili ste na crnoj listi. Svakako vam preporučujemo da prije odabira kredita ispunite kreditni upitnik koji će vam dati izračun vaše kreditne sposobnosti, točnije odabrat će najbolju opciju za vas na temelju vaših primanja.

Aton usluge prednosti i nedostaci

Ako vas zanima bilo koji online zajmodavac najbolje je da krenete od čitanja online recenzija. Koje su prednosti koje nudi Aton usluge? Tvrtku vode financijski stručnjaci koji vam mogu pomoći bez obzira na većinu financijskog problema, nudi se veliki izbor povoljnih gotovinskih kao i nenamjenskih kredita, brzi krediti se realiziraju u samo 36 sati nakon odobrenja, postoji velika ponuda povoljnih mini kredita, odobrenje je brzo, krediti dolaze s povoljnim kamatnim stopama, niski troškovi obrade.

Koji su nedostaci Aton usluge? Moramo reći kako na samoj web stranici nema dovoljno informacija o tome kako se prijaviti za kredit i što vam je sve potrebno. U zaključku, Aton je svakako jedan od najboljih online zajmodavaca u Hrvatskoj, i ako vam je ovo prvi put da razmatrate uzimati brzi online kredit tada vam svakako preporučujemo Aton. Osim uzimanja brzih kredita, Aton vam također nudi i profesionalnu pomoć sa strane financijskih stručnjaka koji će vas rado savjetovati kako da riješite svoje postojeće probleme.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan