Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:38
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez platne liste

Brze pozajmice bez platne liste

Brze pozajmice bez platne liste – brzo i sigurno rješenje

Vjerojatno se i vama dogodio ovakav scenarij, neočekivano vas je zadesio veliki kućanski račun ili vam se pokvario neki kućanski stroj, a kod sebe niste imali dovoljno financijskih sredstava da u potpunosti pokrijete taj trošak. Ne brinite, nije se samo vama ovo dogodilo. Svakome se s vremena na vrijeme dogodi neka financijska nedaća i to baš u trenutku kada niste pri novcima. Uz današnju krizu i sve ostale probleme, takvi scenariji postaju svakodnevica. Gomila neplaćenih računa i dugova vam se samo gomilaju, a vi ne znate kako da se izvučete iz toga. Banke nisu uvijek najbolja solucija, jer postupak ugovaranja i onog malog kredita može potrajati tjednima, a vi nemate toliko vremena. Zato su brze pozajmice bez platne liste tako tražene jer unutar 1 sata možete dobiti odobrenju i isplatu sredstava na vaš račun! Brze pozajmice bez platne liste se mogu pronaći kod svake dobre kreditne kuće te je dostupan za sve građane!

Brze pozajmice bez platne liste – bez jamca i papirologije

Prema zadnjoj statistici, čak trećina stanovništva Hrvatske se nalazi na rubu siromaštva. Razlog k tome su minimalne plaće koje jednostavno nisu dovoljno za pokrivanje i onih osnovnih troškova. Posebice sada s rastom cijena energenata, režije samo rastu, dok plaće ostaju i dalje iste. Zbog situacije s pandemijom i još recesijom, mnoga poduzeća su otišla u stečaj ili su posve propala, te su veliki broj ljudi ostali bez posla. Kako ćete riješiti sve troškove i prošle dugove kada nemate niti primanja? Banke vam odmah zatvaraju vrata pred nosom ako ih pokušate pitati za kredit. Obitelj i prijatelji vam nisu uvijek najbolja opcija za posudbu novca jer vjerojatno i sami prolaze kroz svoju krizu s novcem. U tom su vam slučaju brze pozajmice bez platne liste najbolja solucija! Brze pozajmice bez platne liste su vrhunsko rješenje jer možete ih dobiti kod kreditne kuće bez da od vas zahtijevaju platnu listu od vašeg poslodavca! S time su brze pozajmice dostupne za cijelo građanstvo starije od 18 godina. Njima nije bitno preko kojeg ugovora radite, da li na određeno, preko autorskog ili honorarnog ugovora, da li ste student ili umirovljenik, njima to nije bitno.

Brze pozajmice bez platne liste – brzo odobrenje i isplata

Brze pozajmice bez platne liste su odlično rješenje ukoliko vam treba novac pod hitno, možda primate malu plaću odnosno mirovinu, ili trenutno niste u radnom odnosu. U tom vam slučaju brze pozajmice bez platne liste dolaze kao najavljene. Uz brze pozajmice moći ćete bez ikakvih problema si osigurati potrebna novčana sredstava i napokon riješiti sve bitne račune ili dugove te se ponovno osoviti na svoje dvije noge. Kod kreditne kuće ne postoje takvih rigorozni uvjeti kao što su kod klasične banke. Od papirologije njima samo treba vaša osobna iskaznica i kartica od tekućeg računa, dok od uvjeta je bitno da imate redovna primanja i otvoren tekući račun, dok za manje iznose niti ne morate ispunjavati ovaj prvi uvjet. Cijeli postupak ugovaranja se odvija unutar online formata. Samo si odaberete iznos i rok otplate pozajmice, ispunite njihov obrazac, pošaljete im preslike dokumenata i to je to. Već za 15 minuta možete očekivati odobrenje kao i samu isplatu novca na vaš račun.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan