Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate i život na ratama

Nije nikakva tajna da su mnogi hrvati u jednu ruku doktorirali život na rate. Svake godine brze pozajmice na rate postaju sve traženiji pojam na internetu. Razlog? Svjesni smo kako životni troškovi samo rastu, plaće stagniraju ili se čak i smanjuju, što dovodi većinu nas u situaciju gdje moramo naučiti kako biti majstori za preživljavanje. Najpopularniji oblici zaduživanja su danas svakako minusi na karticama, koji se isto tako mogu pokazati kao i najskuplji oblik zaduživanja.

Osim minusa, mnogi će se isto tako okušati u podizanju razno raznih kartica ili manjih kredita, što se u mnogim slučajevima pokazuje kao neuspješan pokušaj. Što onda? Upravo radi navedenih scenarija kreditne agencije su odlučile kreirati brze opcije koje mogu spasiti vas i mnoge druge od financijskih problema. Kreditne agencije posluju online kao online zajmodavci koji vam nude jednostavniji oblik kreditiranja onda kada je vama to potrebno.

Navedene brze pozajmice na rate se dobivaju putem jednostavne online realizacije, što znači da one ne uključuju jamce, sudužnike, poslodavce, javne bilježnike i sve ostale osobe koje su vam pretežito potrebne za ostvarenje novca. Ovakav oblik brzih pozajmica je samo dio lepeze ponude koju online zajmodavci nude svojim klijentima. Proces ostvarivanja brzih pozajmica je sasvim jednostavan, on je sveden samo na tri osnovna koraka.

Brze pozajmice na rate kao spas za vaš budžet

Brze pozajmice na rate su danas svakako najtraženiji oblik brzih pozajmica. Pitate se zašto? Upravo one omogućuju klijentu da novac vrati tempom koji njemu najviše odgovara. Najveća prednost brzih online pozajmica je svakako kratkoročna otplata. Kratkoročne otplate krasi minimalni trošak otplate, što je idealno za sve one kojima je brzo potreban novac!

Brze pozajmice na rate tako možete vratiti već sa sljedećom plaćom ili možete odabrati rok otplate od par mjeseci, sve odabirete prema vašim željama i mogućnostima. Važno je za naglasiti da se brze online pozajmice temelje na manjim novčanim iznosima nego klasične bankarske, što ih kao što smo naveli čini idealnim rješenjem za sve one kojima je novac hitno potreban. Cijela realizacija brzih pozajmica se odvija online i sve što vam treba je preslika osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista.

Zbog manjih iznosa online zajmodavac vas ne traži nikakvo jamstvo kao jamac ili sudužnik, što isto tako ubrzava cijeli proces isplate. Kada se uzima brza pozajmica? Nema definicije za kada i za što možete uzeti navedenu pozajmicu. Mnogi ju uzimaju kada im je potreban ekstra novac za kućni budžet, za adaptacije i preuređenje, za putovanja, za neplanirane troškove kao zdravstveni pregled ili svadbe. Kod uzimanja brze pozajmice ne morate očekivati pitanje na što planirate potrošiti novac.

Brze pozajmice na rate kao najbrži način za doći do novca

Pitate se koliko su brze pozajmice na rate zaista brze? U roku od svega 15 minuta na vašem računu možete očekivati isplatu, toliko su brze! Kako izgleda postupak realizacije brzih pozajmica? Sve kreće od vas. Pretraživanje ponude možete napraviti sami ili uz pomoć specijaliziranih web stranica. Naša preporuka je da pretragu radite putem stranica koje su se specijalizirale za potražnju kredita, jer upravo na taj način dobivate najpovoljnije i najsigurnije ponude.

Kada pronađete odgovarajuću ponudu, dovoljno je da samo kliknete na “Posudi sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web lokaciju online zajmodavca. Brze pozajmice na rate se dobivaju kod svakog online zajmodavca na sličan način. Prvo ćete uz pomoć kreditnog kalkulatora odrediti iznos koji vas zanima i odrediti rok otplate. Ovdje ćete primijetiti kako vam kalkulator automatski računa iznos rata i sve troškove.

Sljedeći korak je ispunjavanje online obrasca koji od vas traži vaše osobe podatke. Treći i zadnji korak je prilaganje potrebne dokumentacije u obliku preslike. Najčešće se traži preslika osobne iskaznice, tekućeg računa i zadnjih platnih lista. Nakon što kompletirate sve, svoju ponudu šaljete zajmodavcu i čekate na odgovor. Odgovor stiže u roku od par minuta, kao i isplata ukoliko je pozajmica odobrena. Imajte na umu da za dobivanje pozajmice morate biti stariji preko 18 godina i morate imati redovita mjesečna primanja.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan