Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice za blokirane

Brze pozajmice za blokirane

Evo kako funkcioniranju brze pozajmice za blokirane

Kao što znate današnji životni troškovi toliko se povećavaju da prosječne plaće nisu dovoljne da pokriju te troškove u cijelosti. Ne treba nas zato čuditi da se veliki broj građana okreće kreditima ili posudbama novaca od bližnjih kako bi podmirili dugove koji su ih snašli. Ipak, nerijetko mnogi od njih svejedno ne uspijevaju podmiriti dugove te nemaju dovoljno sredstava za život. Ako već imaju ugovorene kredite, to ih može dovesti do ovrhe, a takav trend potvrđuje sve veći broj blokiranih u RH. Kao rješenje za njihove probleme, na tržištu su se pojavile brze pozajmice za blokirane. Takve brze pozajmice za blokirane se mogu pronaći na internetu i nude vam da online putem ugovorite kredit neovisno o vašoj kreditnoj sposobnosti. Drugim riječima, one vam omogućuju da refinancirate svoj dug. Budući da ste već blokirani i u prilično nezgodnoj poziciji, potrebno je dobro i pažljivo pročitati ugovorne odredbe a tek potom donijeti odluku o novom kreditu.

Brze pozajmice za blokirane za rješavanje starih dugovanja

Ako se blokirani obrate banci, gotovo sigurno možemo reći da će banka odbiti njihov zahtjev za kredit. Naime, banke blokiranima neće dati kredit zbog pretjeranog rizika kojemu se u tom trenutku izlažu. Banke su u sumnji da osoba u blokadi neće imati sredstava da otplaćuje kredit te da banka neće dobiti povrat uloženog. S druge strane, brze pozajmice za blokirane na internetu su puno fleksibilnije po tom pitanju. Naime, takvi zajmodavci ne podliježu strogom zakonodavstvu koji kontrolira njihovo poslovanje već su sposobni slobodnije poslovati i odobravati kredite. Upravo zato, brze pozajmice za blokirane će vam prije biti odobrene, bez pretjerane papirologije i birokracije, bez gubitka vremena, a sve iz udobnosti vlastitog doma. Tako dobiven novac možete koristiti za refinanciranje starog duga, te se u određenim slučajevima možete izvući iz statusa blokiranog, sve ovisno u ugovornim uvjetima novog kredita te iznosa koji vam je odobren. Svakako pažljivo napravite računicu i izračunajte što vam se najviše isplati.

Što je potrebno za brze pozajmice za blokirane?

Ako želite da brze pozajmice za blokirane postanu vaše, potrebno je ispuniti određenu dokumentaciju. Pri tom ne trebate ni pomisliti na dokumentaciju na koju ste naviknuli u banci, a koja je velika i nepregledna. U ovom slučaju sve što vam treba je računalo ili pametni mobitel te pristup internetu. Nadalje, potrebno je pristupiti online stranici na kojoj se nude brze pozajmice za blokirane te ispuniti online zahtjev za pozajmice. Nakon što ispunite sve potrebne informacije, te nakon što pošaljete sken vaše osobne iskaznice i bankovne kartice, već u istom danu vam sredstva mogu sjesti na račun. Upravo zato, nađite najpovoljnijeg zajmodavca i osigurajte si brzi priljev sredstava na vaš račun. Ipak, imajte dozu pažnje te ugovore sklapajte samo s provjerenim zajmodavcima te dobro pročitajte sve ugovorne uvjete pri nego što sklopite sam ugovor. Najgore bi bilo da si pogoršate svoju ionako tešku financijsku situaciju. Stoga, samo pametno i sretno!

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan