Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti bez papirologije

Brzi krediti bez papirologije

Što su to brzi krediti bez papirologije?

Htjeli biste realizirati kredit u što kraćem roku ali se bojite da je to nemoguća misija radi silne papirologije i ovjera koje traži banka? Ne morate se brinuti, ima i drugih načina. Brzi krediti bez papirologije i ovjera vam mogu omogućiti novac u roku 15-ak minuta vašeg vremena. Što su to brzi krediti bez papirologije? U suštini, riječ je o brzom zajmu kojeg je moguće realizirati bez pretjerane dokumentacije.

Ovo znači da je vrijeme njegove realizacije puno brže od realizacije kredita sa strane banke. Dok ćete u banci čekati danima, možda i tjednima na realizaciju kredita, brzi krediti vam mogu pomoći unutar par minuta. Ovakav tip kredita je ponuda kreditnih agencija koje posluju online kao online zajmodavci. Za koga su zamišljeni brzi krediti? Ako ste ikada dizali ili pokušali dići kredit u banci, onda ste dobro upoznati s mukotrpnom procedurom dokazivanja kreditne sposobnosti i sakupljanja papirologije.

Brzi krediti su zamišljeni kao jednostavno i bezbolno rješenje svim građanima kojima je novac potreban još jučer. Online zajmodavci će vas tražiti samo osnovnu dokumentaciju poput preslike osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista. Navedeni oblik kredita je zamišljen za sve one koji se bore s poteškoćama ostvarivanja klasičnog bankarskog kredita. U navedenu grupu možemo ubrojati: Umirovljenike, zaposlene na određeno, nezaposlene, blokirane sa strane HROK-a.

Brzi krediti bez papirologije i opcije korištenja

Online zajmodavci posluju pod drugačijom politikom poslovanja nego banke. I dok banke ne nude kredite klijentima koji ne ispunjavaju sve uvjete, online zajmodavci ne gledaju na kreditnu sposobnost, već samo na vaša primanja na računu. Brzi krediti bez papirologije nude dosta manje iznose nego klasični bankarski krediti, i isto tako uz njih se vežu kraći rokovi otplate.

Danas tako možete pronaći online zajmodavce koji nude brze kredite u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR. Navedeni iznosi se mogu iskoristiti za podmirenje kratkoročnih financijskih obveza kao: plaćanje zaostalih rata ili režija, nadogradnju ili preuređenje doma, popravak vozila ili nekog kvara, medicinske troškove, putovanja. Kod uzimanja brzih kredita se ne morate bojati objašnjavanja na što ćete novac potrošiti, kao što je to slučaj u mnogim bankama.

Brzi krediti bez papirologije dolaze sa fiksnim kamatnim stopama. Brzi krediti se mogu otplatiti u roku do 18 mjeseci, a sami rok otplate se odabire prema svoti novca kojeg posuđujete.

Brzi krediti bez papirologije i postupak odobravanja

Najveća prednosti brzih online kredita je svakako ta što ih možete brzo i jednostavno realizirati online. Navedenim postupkom štedite svoje vrijeme i novac koje bi inače potrošili na odlazak u poslovnicu i sakupljanje dokumentacije. Većina online zajmodavaca će vas za prijavu kredita tražiti samo vaše osnovne dokumente kao osobnu iskaznicu i IBAN tekućeg računa, i preslike vaših platnih lista.

Brzi krediti bez papirologije ne zahtijevaju nikakve instrumente osiguranja, što znači da nemate stresa oko pronalaska odgovarajućeg jamca ili sudužnika. Brzi krediti bez papirologije se dobivaju u svega nekoliko minuta. Kako? Kada pristupite web stranici odabranog online zajmodavca morat ćete uz pomoć kreditnog kalkulatora odrediti željenu svotu kredita i rok otplate. Zatim ispunjavate online obrazac i prilažete potrebnu dokumentaciju.

Kada kompletirate sve što se od vas tražilo, svoju ponudu šaljete online zajmodavcu koji će vam se povratno javiti u što kraćem roku, a najdulje što ćete čekati je 24 h. Zaključak? Navedeni oblik brzog kredita je sjajna opcija za sve one kojima je dosta trošenja vremena na odlazak u banke i prikupljanje opsežne papirologije za realizaciju kredita. Brze kredite možete realizirati bez obzira na vašu kreditnu sposobnost, jedino je bitno da imate dokaz o redovnim mjesečnim primanjima.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan