Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice i krediti

Dajem pozajmice i krediti

O čemu se radi ako vidite oglas dajem pozajmice i krediti

Novac je potreban svakom od nas u svakom trenutku. Cilj nam je uvijek naravno imati novac iz vlastitih izvora, ali životne prilike nas katkad prisile da moramo uzeti kredit, jer ušteđevina i plaća ne pokrivaju izdatke koji su se iznenadno pojavili. Ako ste bili u takvoj situaciji, dobro znate koliko je nezgodno kada vam hitno treba novac koji nemate. Protekom svakog dana nervoza biva sve veća te ste sve očajniji da pošto poto namaknete taj novac. Ako ste se u tom trenutku odlučili potražiti rješenja na internet, vjerojatno ste naišli na stranice pod naslovom dajem pozajmice i krediti. Vjerojatno se pitate o čemu se tu radi? Ukratko ćemo vam objasniti. Ako je netko napisao dajem pozajmice i krediti, radi se o privatnoj fizičkoj osobi koja je spremna ući s vama u kreditni odnos. Za razliku od banaka, ova fizička osoba nije pod toliko strogom zakonskom kontrolom pa su i malverzacije veće, stoga svakako budite oprezni.

Na što trebate paziti ako se odlučite za oglas dajem pozajmice i krediti

Ako nemate drugog rješenja i odlučili ste se na oglas dajem pozajmice i krediti u nastavku ćemo vam objasniti na što sve trebate paziti kod ulaženja u ovakav ugovorni odnos. Naime, morate biti poprilično pažljivi oko mnogih stvari jer se radi o riskantnijem kreditnom odnosu nego što je to slučaj s bankom. Za početak, svakako vodite računa o tome da sklopite ugovor o kreditu. Dapače, bilo bi dobro da se obratite za savjet pravniku da vam analizira ugovor i upozori vas na neke njegove eventualne nedostatke. Nadalje, morate analizirati tko daje oglas dajem pozajmice i krediti. O kakvoj se osobi radi? Kakvu reputaciju ima? Kakva su iskustva osoba koje su prije uzimale kredite od takve osobe? Sve su to vrijedne informacije. Konačno, kada ste na sva pitanja našli odgovore te ti odgovori zadovoljavaju vaše kriterije, vrijeme je da napokon sklopite ugovor o kreditu. Naravno, vodite računa o tome da rok otplate i iznos odgovara vašim mogućnostima.

Dajem pozajmice i krediti – evo što trebate znati

Ako ste se odlučili za dajem pozajmice i krediti tip kreditnog odnosa, dobra vijest je što dosta ovakvih brzih kredita i pozajmica je moguće sklopiti online putem. To vam znatno ušteđuje vrijeme i neće se izgubiti u nepotrebnoj papirologiji. Isto tako, neki zajmodavci ne zahtijevaju da imate jamce i ostale oblike osiguranja kredita što također olakšava vašu poziciju. Ako su vam životne prilike takve da vam je potreban novac brzo, već istog ili idućeg dana dajem pozajmice i krediti online može biti najbolje rješenje. Sve to je pod uvjetom da ste poslušali sve savjete iz prethodnih članaka. U tom slučaju, ispunit ćete online zahtjev i u kratkom roku iznos može biti na vašem računu. Posebno obratite pažnju na visinu kamatne stope i ugovorne odnose poput penala za raniju isplatu i tome slično. To može nepotrebno otežati vaš ugovorni odnos, stoga svakako budite pažljivi ne dozvolite da hitnoća utječe na vašu rasudbu.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan