Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.06.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Privatne posudbe novca, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Privatni zajmodavci osiguravaju posudbe novca na razne načine, ali ako trebate veću sumu, a nemate ni jamca ni sudužnika, a ni drugih instrumenata osiguranja, nemojte odustati od traženja zajma, jer opet ima načina da dođete do nužno potrebne gotovine. Privatne posudbe novca, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika, znači da se ugovor o zajmu ovjerava prvo u javnobilježničkom uredu i tek onda slijedi isplata ugovorene sume novca na vaš račun ili na ruke.

Kada ovlašteni privatni zajmodavac oglasi dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika, to znači da tom kreditnom ugovoru daje pravni legitimitet, što je u interesu obje strane, što je važno i za zajmodavca i za zajmoprimca. Za štogod da ste tražili pozajmicu, riješit ćete to odmah i polako i bezbolno ćete to otplaćivati prihvatljivim mjesečnim ratama otplate, zato je važno pri uzimanju zajma realno odvagnuti mogućnosti otplate i odabrati rok otplate tako da visina rate ne remeti kvalitetu vašeg života.

Opremanje apartmana, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Nekako ste dovršili gradnju apartmana za koje još otplaćujete kredite, trebate ih samo opremiti da ih možete početi iznajmljivati da bi vam počeli vraćati uloženi novac. Novi kredit ne možete dobiti, ali kroz privatnu posudbu novca je moguće opremanje apartmana, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika pomaže svima koji na drugi način ne mogu dobiti kredit, zajam ili pozajmicu. Dovršite započeto djelo, opremite sve i počnite iznajmljivati i apartmani će vraćati vašu pozajmicu.

Na sličan način dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika pomažu i opremanje hostela, restorana, kafića i izletničkih brodica. Privatni poduzetnici kojima poslovanje zapne u financijskoj krizi, često koriste upravo ovaj način posuđivanja novca, jer su im sve druge kreditne opcije nedostupne iz bilo kojih razloga. I poduzetnici koji su tek krenuli u poduzetničke vode često nedostaje novca da svoj posao razviju na pravi način, a kako već jesu u kreditima, ovaj način dokapitalizacije ih spašava od odustajanja.

Modernizacija poljoprivrede, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Naslijedili ste zemlju, ali je u zapuštenom stanju, bez potrebnih poljoprivrednih strojeva, a vi imate viziju kako živjeti od zemlje i od rada svojih ruku. Nijedna usta nisu gladna tamo gdje su ruke voljne raditi, to znate i vi, ali vam ipak trebaju barem osnovni strojevi, za početak rabljeni, jer su jeftiniji. Moguća je modernizacija poljoprivrede, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika, a već prvi urod će vam dati krila i otplata će biti povoljna.

Kroz dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika možete financirati plastenike, sjeme, birane sorte i kulture i polako uhodavati ritam razvoja vašeg zamišljenog poljoprivrednog projekta. Jedna dobra i rodna godina i vaša posuđena investicija će se isplatiti. Je li dobar traktor, sijačica ili kombajn vrijedan takvog posuđenog ulaganja pokazat će već prva žetva ili berba, a vi ćete s olakšanjem od prodanog uroda nastaviti otplaćivati pozajmicu koja vam je korjenito promijenila život, kao i život vaše obitelji.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan