Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

E pozajmica

E pozajmica kao rješenje za neočekivane troškove

E pozajmica je dio obitelji brzih online pozajmica koje postaju sve popularnije na hrvatskom tržištu kredita. Zašto brze online pozajmice polako preuzimaju tržište? Brze online pozajmice su popularne radi svoje jednostavnosti i brze isplate, što ih čini savršenim rješenjem kada vam je hitno potreban brzi novac. Moramo biti svjesni da živimo u dobu kada malo koje stvari možemo predvidjeti, a troškovi života pripadaju u onu skupinu koju je nemoguće predvidjeti.

Konstantni rast cijena je veliki problem mnogima od nas, a pridodamo li tu i druge financijske obveze možemo se za čas pronaći u kaosu. I dok su mnogi građani pohrlili u banke kako bi zatražili kredite, velika većina je ostala razočarana. Pitate se zašto? I dok cijene rastu i troškovi života postaju sve skuplji, plaće mnogima stagniraju ili se čak i smanjuju.

Kako bi ostvarili pravo na kredit u banci morate biti kreditno sposobni, a po definiciji to znači da morate ispunjavati sve stroge uvijete koje banka nalaže. Većina građana ne može proći stroga pravila jer kao što znamo ugovori na neodređeno su prava rijetkost, kao i prosječne plaće. Mnogi su mislili kako će se banke smilovati s trenutnom ekonomskom situacijom, ali one su učinile suprotno, pravila kreditiranja su se još više postrožila. Upravo radi navedenog razloga E pozajmica sve više poprima svoju zasluženu popularnost.

E pozajmica prednosti

Modernizacija i digitalizacija je donijela brojne prednosti u naše živote, osobito ako pričamo o činjenici da sve više stvari možemo rješavati iz udobnosti našeg doma. Ako ste se pronašli u određenom novčanom škripcu više se ne morate oslanjati na prijatelje, rodbinu ili banku, dovoljno je samo da pronađete odgovarajućeg online zajmodavca i da iz udobnosti kauča zatražite svoju pozajmicu. Što je u definiciji E pozajmica?

Navedena E pozajmica se može opisati kao oblik nenamjenskog kredita, što znači da novac možete potrošiti za bilo koju namjenu bez suvišnih pitanja. Brze pozajmice su tu da nas podsjete da do novca možemo doći i bez nepotrebne birokracije. Koje sve prednosti nude brze online pozajmice? Krenimo od početka. Njihova brzina i jednostavnost su svakako najveće prednosti.

Ovdje je također važno istaknuti i minimalnu dokumentaciju, brza online prijava, brza povratna informacija o odobrenju, i naravno brza isplata. Sve navedeno možete ostvariti u samo 15-ak minuta vašeg vremena uz presliku vaše osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista. Tko sve ima pravo ostvariti brze online pozajmice? Brzu online pozajmicu može ostvariti bilo koji punoljetan građanin RH koji je u radnom odnosu i koji može dokazati kako ima redovna mjesečna primanja.

E pozajmica se može lako ostvariti uz samo par klikova

Kao što joj samo ime govori, E pozajmica se ostvaruje online putem. Kao to izgleda i od kuda zapravo krenuti? E pozajmica pripada u skupinu brzih online pozajmica koje su dio ponude online zajmodavaca. Sigurno se pitate tko su ti online zajmodavci? Riječ je o legalnim kreditnim agencijama koje posluju online. Kako izgleda sama procedura dobivanja brze pozajmice? Odluka kreće od vas samih i vašeg pretraživanja.

Ako vam je ovo prvi put da razmišljate uzimati ovakav oblik financiranja, tada vam savjetujemo pretraživanje preko specijaliziranih web stranica koje će vam pronaći najbolju kao i najsigurniju ponudu na tržištu. Kada pronađete svoju ponudu, sljedeći korak je klik na “Posudi sada” i stranica će vas automatski prebaciti na web lokaciju online zajmodavca. Ovdje je prvi korak odabir željenog iznosa i roka otplate pozajmice preko kreditnog kalkulatora.

Navedeni kalkulator ne samo da vam nudi da si vi sami regulirate željenu svotu i otplatu, već vam automatski računa rate i sve dodatne troškove. Drugi korak je ispunjavanje online obrasca koji od vas traži vaše osobne podatke. Treći i zadnji korak je prilaganje potrebne dokumentacije u vidu preslika osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista. Nakon svega svoju ponudu šaljete zajmodavcu koji će vam se javiti u što kraćem roku. Pri odobrenju novac sjeda vaš račun u roku 15 minuta ili najviše tijekom 24 sata.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan