Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.06.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam za neočekivane troškove

Novaca u životu stalno nedostaje, a gotovo svi imaju isti brigu na pameti. Kako doći do novca čim prije kada vam je zbilja potreban? Živimo u ekonomski turbulentnom razdoblju što se i te kako odražava na naše svakodnevne živote. Cijene naizgled konstantno odlaze u nebesa dok plaće nikako da krenu pratiti taj isti trend. Upravo zato se sve više ljudi interesira kako mogu nabaviti extra brzi zajam. Krediti ili zajmovi mogu predstavljati idealno rješenje u situacijama kada vam je potreban novac u kratkom roku za troškove koji jednostavno ne mogu čekati. Ako primjerice dođe do kvara na automobilu ili nekom kućanskom aparatu poput hladnjaka, morate reagirati u kratkom roku kako bi to čim prije riješili. Ako vam mjesečna plaća nije dovoljna kako bi pokrili neki takav neočekivani trošak, extra brzi zajam može predstavljati pravo rješenje za vas. Srećom, danas se ovakav tip zajma može lako dobiti, bitno je samo da znate kome se možete obratiti.

Gdje se ostvaruje extra brzi zajam?

Pri spomen na ikakvu vrstu zajma ili kredita, većina građana automatski prvo pomisli na banke. No isto tako bilo tko tko je ikada uzimao kredit u banci ne bi nikada njihove usluge nazvao extra brzima. Banke vam mogu pomoći kada su vam potrebni veći, dugogodišnji krediti kao što su to stambeni krediti no morate biti svjesni da je bilo kakvo uzimanje zajma u banci dugotrajan i naporan proces koji se ne može požuriti. Banke vam uvjetuju da prolazite kroz hrpu birokratskih procesa i sakupite veliku količinu papirologije kako bi mogli ustvrditi vašu kreditnu sposobnost. Kako bi dovršili proceduru, računajte na to da ćete morati u više navrata posjećivati poslovnicu banke, a čak ni nakon svega nemate garanciju da će se vaš zahtjev prihvatiti. Extra brzi zajam jednostavno nije jedna od usluga koje vam banke trenutno mogu ponuditi. Dobra je vijest stoga što banke nikako nisu jedina opcija koju imate ako vam je potreban extra brzi zajam.

Extra brzi zajam preko interneta

Kod nas već više godina posluju ovlaštene kreditne kuće kod kojih je extra brzi zajam stvarnost. Ovdje se radi o modernom obliku nebankarskih kreditnih institucija koje su se prilagodile današnjem vremenu i potrebama koje građani imaju. Za razliku od banaka, kreditne kuće su srezale razinu birokracije i papirologije na minimum. Cilj je omogućiti vam da dođete do novca u čim je moguće kraćem roku. Kako bi se cijeli proces ubrzao, kreditne kuće posluju ekskluzivno preko interneta. To znači da se za extra brzi zajam može predati zahtjev u bilo kojem trenutku, bez obzira na to gdje se trenutno nalazili. Tip zajma koji vam se nudi funkcionira poput nenamjenskog kredita što znači da ne morate pravdati na što trošite dobiveni novac. Na stranici odabrane kreditne kuće možete jednostavno izabrati koliko vam novaca treba i koji vam je preferirani rok otplate. Odmah dobivate prikaz koliko vas košta mjesečna rata. Nakon što ispunite prijavnicu za zajam, vaš zahtjev se brzinski obrađuje, a novac može biti na vašem računu već isti dan.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan