Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:38
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank

Ferratum bank

Ferratum bank – broj 1 online banka za brze pozajmice i kredite

Financijske nedaće su neizbježne i mogu se svakome od nas dogoditi. U takvim situacijama je bitno da uvijek imate spreman plan B. Također, morate ostati hladne glave i ne dopustiti da vas panika uhvati. Postoje mnoge opcije kako da do novca dođete, a jedno od najboljih načina vam je kroz uzimanje brze pozajmice ili mini kredita u Ferratum bank. Njihova banka postoji već dugi niz godina te je jedna od najboljih online banki koje možete pronaći na današnjem financijskom tržištu! Ferratum bank nudi pregršt opcija kreditiranja te je uvijek spremna da vam pomogne u bilo koje doba dana ili noći! Kod njih ne postoji lista visokih kriterija i uvjeta koje morate ispunjavati kao niti hrpu dokumenata koje morate donijeti na uvid. Njihov postupak ugovaranja zajma je jako jednostavan te sve ide brzim tempom, jer znaju da kada vam je novac pod hitno potreban, nemate vremena za gubljenje i morate doći do novca što prije i bolje!

Ferratum bank – minimalna papirologija i uvjeti odobrenja

Daleko su iza nas dani kada su vam jedine opcije posudbe novca bile da ili u svojoj banci pokušate dobiti kredit, ili da posudite novac od člana obitelji ili prijatelja. Oba dvije opcije nisu najpouzdanije. Proces ugovaranja kredita kod banke može potrajati tjednima, i ujedno nije vam zagarantirano odobrenje kredita. Banka vam ne bude odobrila kredit ako imate loš kredibilitet, malu plaću ili ste zaposleni na određeno vrijeme. S druge strane, posudba od prijatelja ili nekoga iz obitelji nije također dobra opcija jer vjerojatno i sami prolaze kroz svoju krizu. No, zato se uvijek možete pouzdati u Ferratum bank koji je uvijek tu za vas! Ferratum bank nudi bogatu ponudu zajmova i kredita s kojima svaki vaš financijski problem je lako rješiv. Kod njih nema puno čekanja jer cijeli proces se odvija brzo i online. Također, svaki punoljetni građanin može kod njih dobiti zajam, jer jedini uvjeti koje imaju su da imate redovna primanja i otvoren tekući račun, dok od papirologije vam samo treba vaša važeća osobna iskaznica i vaša kartica od tekućega računa!

Ferratum bank – brzo odobrenje i isplata novca

Ugovaranje pozajmice ili kredita nije nikada bilo tako jednostavno i brzo kao što je to sada! Kod Ferratum bank možete već sada i odmah ugovoriti svoj zajam bez ikakvih problema i bez puno čekanja. U svega par minuta možete ispuniti njihov obrazac i osigurati si svoj novac već za 15 minuta! Kako biste realizirali svoj zajam, pozajmicu ili kredit već danas, sve što trebate učiniti je odabrati iznos i rok otplate zajma, potom ispuniti njihov prijavni obrazac sa svim potrebnim osobnim informacijama i zatim na kraju skupa s ispunjenim obrascem trebate im poslati preslike vaše osobne iskaznice i kartice od vašeg tekućeg račun. I to vam je to! Kao što možete vidjeti, cijeli postupak ugovaranja zajma kod Ferratum bank je zaista jednostavno i brzo, te pritom ne morate se uopće pomaknuti sa svojega kauča kako bi si osigurali zajam! Osim što proces ugovaranja zajma je brz, ujedno je i sama realizacija. Već za 15 minuta možete očekivati odobrenje i isplatu zajma na vaš račun!

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan