Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.06.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica je hitna novčana pomoć

Bila su nekada puno sretnija i stabilnija vremena kada su si znanci, prijatelji, rodbina i susjedi međusobno posuđivali manje iznose u hitnim situacijama. No, odavno je takav običaj nestao, jer su manje više svi u istoj ili sličnoj financijskoj situaciji i svi mukotrpno i na jedvite jade krpaju kraj s krajem. U današnje vrijeme kratkoročna pozajmica je hitna novčana pomoć u svakoj besparici. Manji iznosi gotovine na kraći rok se mogu dobiti na 30 – 360 dana.

Kratkoročna pozajmica pomaže mnogim građanima da izbjegnu ovrhu, da pokriju dozvoljene, prešutne i nedozvoljene minuse na računu, da zatvore dugovanja po raznim kreditnim karticama, vrate dugove roditeljima i prijateljima ili financiraju maturalno putovanje svom djetetu. Ovakvu kratkoročnu posudbu koriste i svi oni građani koji u bankama ne mogu dobiti ništa jer su već u kreditu ili su nekome bili jamac ili sudužnik, a često je koriste i studenti za vrijeme ispitnih rokova kada ne mogu raditi.

Kratkoročna pozajmica se dobiva bez papirologije

Kratkoročni zajmovi i pozajmice su popularni i sve su traženiji jer je to siguran novac koji se brzo i povoljno odobrava i ekspresno isplaćuje. Kratkoročna pozajmica se dobiva bez papirologije, trebaju vam samo osobna iskaznica i broj vašeg aktivnog bankovnog računa. Kreditna procedura je jednostavna, u svega par klikova na službenoj web stranici predate zahtjev za pozajmicu, pričekate odobrenje i za samo 15 minuta zatraženi iznos novca je već na vašem računu i možete raspolagati njime.

Kratkoročna pozajmica je najpovoljnija i najbrža gotovina koju možete dobiti kada to vama treba, riješiti svoj problem odmah a zajam vraćate ležerno, na vama prihvatljive mjesečne rate otplate, već prema vašim mogućnostima otplate. Ako zapnete s otplatom, odmah kontaktirajte svog zajmodavca da se otplata prilagodi novonastaloj situaciji. Obzirom da nevolje dolaze u vidu lančane reakcije, zastoj u otplati se svakome može dogoditi, no, zajam se može po potrebi i refinancirati ili se samo produži rok otplate po manjim ratama.

Kratkoročna pozajmica i beskamatna prva posudba

Svi stalnih korisnici ovakvih kratkoročnih pozajmica znaju da ako su ažurni i uredni platiše, čim otplate jedan zajam, mogu odmah tražiti i dobiti novi zajam, a mnogi to i čine, sve dok ne izađu iz financijske krize. Mnogi se na internetu raspituju kako funkcioniraju kratkoročna pozajmica i beskamatna prva posudba, pa je dobro znati da većina nebankarskih kreditnih kuća i ovlaštenih privatnih pozajmljivača još uvijek provodi taj dobar običaj prve beskamatne posudbe novca na 30 dana.

Kratkoročna pozajmica se odobravaju po vrlo povoljnim kreditnim uvjetima, ali ako prvi puta posuđujete novac i odgovara vam kratak rok vraćanja u mjesec dana, onda iskoristite privilegiju beskamatne pozajmice. Vratit ćete koliko ste i posudili, bez ikakvih troškova po zajmu, a pod tim uvjetima si ni prijatelji više ne posuđuju. Sve zahtjeve predajete online putem sa svog kućnog računala ili sa svoga pametnog telefona, sva odobrenja su brza i sve isplate su odmah, u roku od 15 minuta.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan