Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno

Što su to krediti za zaposlene na određeno vrijeme?

Moderan trend zapošljavanja ide u smjeru sve većeg broja ugovora na određeno vrijeme. Točnije, brojke zavoda za statistiku pokazuju znatan porast ugovora na određeno vrijeme u zadnjih nekoliko godina. Ugovor na određeno vrijeme znači da se radi o privremenom radnom odnosu te za zaposlenje nije stalno. Kreditiranje osoba koje su u takvom radnom odnosnu predstavlja stanoviti izazov. Naime, zajmodavac želi biti siguran da će zajmoprimac moći otplaćivati kredit za vrijeme trajanja roka otplate kredita, a ugovor na određeno dovodi to u sumnju. Može se dogoditi situacija da osoba nakon prestanka ugovora na određeno ostane nezaposlena. Kako bi se pomoglo takvim osobama, na tržištu postoje krediti za zaposlene na određeno. O čemu s radi? Radi se o stanovitom preuzimanju rizika od strane banke, ali promišljeno i izračunato. Naime, krediti za zaposlene na određeno imaju ugovorne odredbe drugačije od ostalih ugovora o kreditu, stoga je poželjno da pažljivo pročitate o čemu se radi.

Posebnosti koje nose krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Iako u današnje vrijeme ni ugovor o radu na neodređeno vrijeme ne predstavlja sigurnost da ćete takav ugovor “trajati vječno” te već sutra možete dobiti otkaz, ipak je činjenica da je osobu koja je zaposlena na neodređeno vrijeme teže za otpustiti. Naime, osoba koja je zaposlena ugovorom na neodređeno ima pravo na otkazni rok i otpremninu, stoga takvi ugovorni uvjeti pružaju banci stanovitu sigurnost. S druge strane, krediti za zaposlene na određeno vrijeme pretpostavljaju ugovorni odnos korisnika kredita koji vrlo lako može biti raskinut već sutra. Ipak, banke s obzirom na velik broj takvih ugovora o radu su voljne preuzeti dio rizika i ponuditi kredit i osobama zaposlenima na određeno vrijeme. Takav kredit će se dati pod određenim uvjetima, npr. da je osoba zaposlena barem 6 mjeseci kod poslodavca. To bi značilo da je poslodavac prepoznao korisnika kao kvalitetan kadar i da ga želi zadržati. Krediti za zaposlene na određeno vrijeme će se dati i pod još nekim uvjetima za koje vam toplo preporučujemo da ih temeljito pročitate prije sklapanja ugovora.

Stambeni krediti za zaposlene na određeno vrijeme

Jedan od financijski najizdašnijih ali tako i najvažnijih za samostalan život je svakako stambeni kredit. Njegovo ishođenje zna biti komplicirano i ni malo lako, stoga je potrebno pažljivo proučiti materiju i znati pojmove koji se odnose na vaš ugovorni odnos. Postupak može biti posebno otežan ako ste u ugovornom odnosu na određeno vrijeme. Stambeni krediti za zaposlene na određeno vrijeme biti će mogući, ali pod određenim ugovornim uvjetima. Tako će npr. zaposlenje trebati trajati barem 12 mjeseci. Na taj način se banka želi uvjeriti da poslodavac ima namjeru da vas zadrži te da vi imate namjeru tamo ostati. Banke imaju na umu da je u današnje vrijeme rizično i zaposlenje na neodređeno vrijeme, stoga je volja uzeti i dio tržišta u kojem su radnici zaposleni na određeno vrijeme. Ako želite da stambeni krediti za zaposlene na određeno vrijeme budu vaši, dobro proučite pod kakvim uvjetima se krediti nude te odaberite banku koja vam nudi najpovoljnije uvjete.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan