Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:38
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikro krediti online

Mikro krediti online

Mikro krediti online dostupno za sve građane

Htjeli biste napokon otići na svoj zasluženi godišnji odmor ili na neko egzotično putovanje u neku daleku zemlju, no nemate dovoljno novca za to? Napokon vaš najdraži bend dolazi u našu zemlju da održi koncert, ali zbog drugih troškova i računa ne možete si priuštiti ulaznice? Htjeli biste preurediti svoj dom, no banka vam ne daje kredit? Bliži se krajnji rok da otplatite svoja dugovanja i kreditnu karticu, no niste uspjeli prikupiti dovoljno novca da pokrijete cijeli iznos? Ne morate se više brinuti kako ćete si priuštiti sve te stvari i riješiti svih dugova, jer mikro krediti online će vam pomoći u tome svemu i mnogo više od toga! Mikro krediti online su vam revolucionirani način kako možete brzo, sigurno i lako doći do potrebnog novca bez da morate puno čekati! Mnogi vole uzimati mikro kredite jer mogu doći do svojeg rješenje iz udobnosti i mira svojega doma, i to online u samo par klika!

Mikro krediti online rješenje za sve potrebe

Oni zbog čega su mikro krediti online toliko popularni je što kredit možete iskoristiti u bilo koje svrhe, bez obzira o čemu se točno radilo. Mikro krediti online se izdaju od strane online zajmodavca, odnosno od strane kreditne kuće, koji za razliku od obične banke ne zabadaju svoj nosu u vaša posla te vas stoga ne budu upitali u što planirate potrošiti novac od kredita. Na taj način možete računati na potpunu diskreciju kod ugovaranja mikro kredita kod kreditne kuće. Većina ljudi uzima mikro kredit kako bi mogli bezbrižno riješiti režije i ostala dugovanja, kao i da plate popravke koje se trebaju u kući ili na automobili. No, mikro kredit možete upotrijebiti i na druge stvari koje bi si htjeli priuštiti, poput primjerice na putovanje, novu garderobu, vjenčanje i slično. Važno je za napomenuti kako je mikro kredit dostupan za sve građane, te nije limitirano samo na određenu populaciju kao klasični kredit u banci.

Mikro krediti online brzo ugovoranje i trenutna isplata novca

Naspram ugovaranja kredita u banci, mikro krediti online kod kreditne kuće se veoma brzo ugovaraju te cijeli proces teče mnogo brže. Kod kreditne kuće ne postoji čekanje, jer sve se odvija u online formatu. Ujedno, postupak ugovaranja je pojednostavljen do kraja, i sve što trebate učiniti je samo odabrati koji iznos kredita trebate i koji vam rok otplate odgovara, zatim trebate ispuniti njihov kratki obrazac za slanje zahtjeva i priložiti uz to sken od osobne i kartice od vašeg tekućeg računa. Kao što vidite, mikro krediti online se jako lako ugovaraju i trebati će vam manje od 5 minuta da obavite cijeli ovaj proces! Kada tim bankara iz kreditne kuće zaprimi vašu prijavu, odmah se bacaju na posao. Uobičajeno realizacija mikro kredita završi za već nekih 15 minuta. Čim vam odobre vaš zahtjev za mikro kredit, odmah se isplaćuje cjelokupni iznos te se novac isplaćuje na vaš tekući račun za 15 minuta!

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan