Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida pozajmice

Solida pozajmice

Znate li što su Solida pozajmice?

Mnogi pojedinci čak i kada se nađu u financijskim poteškoćama nisu sigurni treba li im manja pozajmica ili pak veći kredit ili da se pak uopće ne okreću kreditnim opcijama već pokušaju namaknuti novac na drugi način. Iako je uvijek bolja opcija ako se kredit može izbjeći, u stvarnosti je to katkada nemoguće. Naime, naše sposobnosti da generiramo prihode su ograničene te ako se nađemo u situaciji gdje smo iskusili iznenadne troškove na koje nismo pripremljeni, pozajmica ili kredit postaju jedino rješenje. Ako izdatak nije prevelikog iznosa, Solida pozajmice su idealno rješenje. One vam mogu poslužiti za namjene poput popravka kuće, ili auta, ili pak plaćanja vozačkog ispita itd. Pri tom ne morate navesti namjenu kredita, spomenuti slučajevi su dani samo radi primjera. Solida pozajmice vam omogućuju da brzo i jednostavno riješite svoj novonastali problem, i to pod povoljnim uvjetima. Radi se o online vrsti kreditiranja i više o tome svakako možete pročitati na njihovim stranicama.

Kako funkcioniraju Solida pozajmice?

Kao što smo spomenuli u prethodnom poglavlju, novac nam svima uvijek dobro dođe. Ako pri tom ne želite gubiti dragocijeno vrijeme na odlaske u banke i baviti se nepotrebno velikom papirologijom, Solida pozajmice online su izvrsno rješenje za vas. Naime, u ovom slučaju nije potreban osoban odlazak u banku već pozajmicu možete dobiti iz udobnosti vlastitog doma. Sve što vam za taj proces treba je računalo ili pametni mobitel te internetska veza. Ono što trebate napraviti jest ispuniti online zahtjev. Tamo ćete trebati ispuniti svoje osobne podatke, podatke o kartici te pročitati uvjete korištenja i naravno kreditne uvjete. Sve navedeno dobro i pažljivo proučite te se po potrebi savjetujte sa stručnjakom. Ako vam se sve navedeno sviđa, solida pozajmice imaju obrazac koji brzo i jednostavno ispunite i predate. Novac u tom slučaju može sjesti na vaš račun već idućeg dana. Ako pak iskusite bilo kakve poteškoće, korisnička podrška vam stoji na raspolaganju.

Solida pozajmice za bilo koju prigodu

U današnje vrijeme i dalje postoji neka odbojnost i sram prema pozajmljivanju novaca. Istovremeno, vodeće svjetske kompanije imaju i do pola svoje ukupne imovine u nekom obliku kredita. Kredit ne treba nužno biti loš. On omogućuje da ostvarite poduzetničke ideje, na tu imovinu ne plaćate porez te jednom riječju: svijet danas ne bi mogao funkcionirati bez kredita. Naravno, na vama je da pronađete koji kreditni odnos je za vas najpovoljniji kada je u pitanju kamatna stopa i ostale ugovorne obveze. S tim u vezi, želimo vam skrenuti pažnju na Solida pozajmice koje se ističu u tom pogledu. Iako je svakako odluka na vama jer upravo vi morate proučiti sve ugovorne odredbe i donijeti odluku o sklapanju ugovora o kreditu, moramo reći da solida pozajmice s razlogom uživaju sve veću popularnost na tržištu. Osim što je jako jednostavno doći do ovih pozajmica, ugovorne odredbe također nisu tegotne kao kod nekih drugih zajmodavaca. Isprobajte i uvjerite se sami!

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan