Krediti - online brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vercon pozajmice

Vercon pozajmice

Vercon pozajmice na oročenu štednju

I u teškim vremenima neki građani štede, ali, obično je ta štednja ugovorena u nekim boljim vremenima. Kada dođe financijska kriza mnogi od tih štediša bi prekinuli štednju, ali negativni penali iz ugovora o štednji im ne dopuštaju da prekinu štednju prije ugovorenog vremena. A i zašto bi prekidali štednju na svoju štetu kada mogu dobiti vercon pozajmice na oročenu štednju i tako riješiti financijsku krizu i sačuvati štednju nedirnutu do isteka ugovora o štednji.

Sačuvana štednja će vam na isteku ugovora o štednji donijeti i pripadajuće kamate, a vi ćete novčanu krizu riješiti kroz vercon pozajmice koje ćete bezbolno otplatiti na prihvatljive mjesečne rate otplate. Uostalom, vjerojatno je vaša štednja veća od mjesečne plaće, pa na takvu štednju možete dobiti veću i povoljniju pozajmicu. Ljudi obično zaborave na svoju štednju zato jer se ona obično trajnim nalogom skida sa vašeg računa automatski, no to je ušparani novac na koji možete dobiti svjež novac kada vam hitno treba.

Vercon pozajmice bez papirologije i birokratiziranja

Mnogi građani ni ne mogu pribaviti kreditnu dokumentaciju po strogim bankarskim kriterijima jer su ili već u kreditu, ili su nekome bili jamci ili sudužnici, a neki su prihvaćajući nasljedstvo pod teretom iz čistog neznanja prihvatili i dugove. Neki zaposleni građani su na minimalcu, neki imaju male mirovine, a neki su pred ovrhom ili već u blokadi. Zato je osmišljena specijalna kreditna linija za online vercon pozajmice bez papirologije i bez birokratiziranja s realizacijom odmah.

Zahtjev za vercon pozajmice predajte odmah sa svog kućnog računala ili pametnog telefona, trebate samo osobnu iskaznicu i broj vašeg bankovnog računa. Ionako imate već dovoljno briga, čemu komplicirati kad neku kreditnu dokumentaciju ni ne bi mogli skupiti, a pozajmica bez birokratskog kompliciranja je, to i sami znate, jedina koju uopće možete dobiti na cijelom kreditnom tržištu. Nema boljeg ni povoljnijeg načina da riješite trenutnu novčanu krizu odmah, a dobivenu pozajmicu ćete polako i ležerno otplatiti na rate.

Najpovoljniji i najbrži put do novca vercon pozajmice

“Dobar savjet zlata vrijedi”, a pravovremena novčana pomoć često pomaže izbjeći ono najgore. Kada financijska kriza zakuca na vaša vrata, a ne ispunjavate bankarske kreditne uvjete, najpovoljniji i najbrži put do novca vercon pozajmice su vam najbolji prijatelj u nevolji. Ako prvi puta pozajmljujete, provjerite i zatražite prvu beskamatnu pozajmicu na koju imaju pravo svi novi korisnici. To je privilegija, jer koliko posudite toliko vratite, ako vraćate u dogovorenom roku, bez ikakvih troškova po zajmu.

Ako ste upravo otplatili prethodni zajam, ali trebate novi, vercon pozajmice su vrlo susretljive prema ažurnim platišama i odmah možete dobiti novi zajam. Ako ste uzeli veći zajam i na pola puta zapeli sa otplatom, odmah kontaktirajte svog kreditnog savjetnika, refinanciranje postojećeg zajma vam može pomoći. Sve se može dogovoriti, mogu se produžiti i rokovi otplate koji će vam smanjiti mjesečnu ratu otplate. Samo nemojte čekati da vam se nakupe neotplaćene rate, reagirajte na vrijeme i neće biti penala.

Pristup uslugama

Kako zatražiti kredit

Mobitel i tablet

Prijava u tren oka

Naša usluga i web stranica prilagođena je mobitelima i tabletima. Svi korisnici koji su u pokretu u samo nekoliko minuta mogu ispuniti zahtjev i zatražiti kredit od bilo kuda.

Računalo

Sve na jednom mjestu

Kreditni kalkulator i preglednost stranice omogućuju vam da se bolje upoznate za uslugom kreditiranja bez skrivenih troškova i sitnih slova.

Što korisnici kažu o nama

★★★★★

"Želim se samo zahvaliti na prilici koju ste mi pružili. Novac mi je bio prijeko potreban i dobila sam ga isti dan. Zahvaljujući vama sada nisam u blokadi."

Tihana, Valpovo

★★★★★

"Vaš sam stari klijent i do sada nikada nisam imao problema. Veseli me činjenica da imam nekoga na koga se uvijek mogu osloniti ako zatreba."

Miro, Buzet

★★★★★

"Želim samo reći da mi je žao što sam imao sumnju u vas i nisam vas prije kontaktirao. Danas bi puno stvari bilo drugačije, najbolji ste i hvala na pomoći."

Tomislav, Zagreb

★★★★★

"Jako lijepo iskustvo, bez odugovlačenja. Novac dobila isti dan. Sve pohvale za tako jednostavnu i laganu prijavu."

Magdalena, Sukošan